250 € / lună

Bistrita

Agentia DE/LUXE Bistrita va propune spre inchiriere in EXCLUSIVITATE un apartament cu 2 camere. Apartamentul se inchiriaza mobilat-utilat complet si este ocupabil imediat. Comisionul agentiei este de 50% din valoarea unei chiri. Pentru detalii nu ezitatti sa ne contactati. Bd.Republicii nr.47 Agentia DE/LUXE Bistrita

270 € / lună

Bistrita

DE/LUXE Bistrita ofera spre inchiriere apartament cu 2 camere , mobilat si utilat ,balcon 4 mp si terasa de 14 mp. Zona Independentei . Apartamentul este situat la etajul 1 si este compartimentat astfel : hol , bucatarie , baie . Suprafata utila : 65 mp Pret : 270Euro / luna . Pentru mai multe detalii va asteptam la sediul nostru din Bulevardul Republicii nr.12 sau telefonic la : 0753381916 -Va ...

250 € / lună

Bistrita

DE/LUXE Bistrita ofera spre inchiriere apartament cu 2 camere , mobilat si utilat .Zona Independentei . Apartamentul este situat la etajul 2 si este compartimentat astfel : hol , bucatarie , baie , doua dormitoare . Suprafata utila : 50 mp Pret : 300 Euro / luna . Pentru mai multe detalii va asteptam la sediul nostru din Bulevardul Republicii nr.12 sau telefonic la : 0753381916 -Va multumim !

350 € / lună

Bistrita

DE/LUXE imobiliare propune spre inchiriere apartament 2 camere, zona str.Ghinzii Imobilul este situat intr un bloc constructie noua , este pozitionat la etajul 1 ,dispune de lift , si este compus din living , bucatarie,1 dormitor , 1baie , balcon. Dispune de mobila noua , loc de parcare , disponibil spre inchiriere imediat.

210 € / lună

Bistrita

Agentia Bistrita DE/LUXE va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat in zona centrala a orasului.Aceste este pozitionat aprope de mijloace de transport in comun , magazine si scoli.Imobilul se afla la etajul 2 al unui bloc cu 4 etaje .

220 € / lună

Bistrita

Agentia DE/LUXE Bistrita va propune spre inchiriere in EXCLUSIVITATE un apartament cu 2 camere, open-space, situat la etajul 1 al unui imobil cu 2 etaje dintr-un ansamblu rezidential de pe B-dul Republicii in apropiere de Liceul Sanitar. Apartamentul se inchiriaza mobilat-utilat complet si este ocupabil imediat. Comisionul agentiei este de 50% din valoarea unei chiri. Pentru detalii nu ezitat...

250 € / lună

Bistrita

Agentia imobiliara Bistrita DE/LUXE ofera spre închiriere apartament 2 camere mobilat utilat /balcon. Apartamentul este complet utilat/mobilat, confort sporit - încălzire in pardoseala. Se asigura un loc de parcare in curtea complexului, apartamentul este disponibil din 01.09.2023,zona Julia.

250 € / lună

Bistrita

DE/LUXE Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, etajul 4, bloc acoperit, zona Subcetate. Apartamentul este compartimentat astfel: 2 camere, hol, bucatarie, baie, balcon. Apartamentul este mobilat si utilat. Imobilul dispune de lift.

220 € / lună

Bistrita

Agentia Bistrita DELUXE ofera spre inchiriere, din data de 01.06.2019 apartament cu 2 camere, situat in zona Calea Moldovei, bloc nou, decomandat, etaj 2, superfinisat, complet utilat si mobilat modern, compus din living mare, bucatarie foarte spatioasa inchisa, dormitor, baie, terasa mare, izolat exterior. Pret: 220 Euro/luna neg.

250 € / lună | 55,000 €

Bistrita

Agentia Imobiliara DeLuxe Bistrita, va propune spre vanzare/inchiriere un apartament cu 2 camere avand o suprafata utila de 75mp, situat in zona C.R. Vivu la etajul 2. Apartamentul este compartimentat astfel: hol spatios, living generos, un dormitor cu acces pe balcon, o bucatarie si o toaleta. Apartamentul a fost recent renovat si se vinde parțial mobilat.


Agentii nostri

Catalin Leonte

Sales Associate

0746.015.742

catalin.leonte@deluxe-imobiliare.ro

Victor Alecsandrescu

Sales Associate

0753.381.916

victor.alecsandrescu@deluxe-imobiliare.ro

Ionela Pop

Sales Associate

0746.338.408

ionela.pop@deluxe-imobiliare.ro